Εθνικό Θέατρο

Η παράσταση «Νερό της Κολωνίας» (Eau de Cologne) συναντά το διεθνές κοινό!

23.11.2021

Αποτέλεσμα συνεργασίας αναγνωρισμένων δημιουργών που διαγράφουν αξιοσημείωτη πορεία διεθνώς, η παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου «Νερό της Κολωνίας» σε σκηνοθεσία Αργυρώς Χιώτη ταξιδεύει στο Μονπελιέ της Γαλλίας με πρόσκληση του Théâtre des 13 vents CDN Montpellier ώστε να παρουσιαστεί στις 24 & 25 Νοεμβρίου στο πλαίσιο της Μπιενάλε Παραστατικών Τεχνών της Μεσογείου (Biennale des Arts de la Scène en Méditerranée).

Η Αργυρώ Χιώτη, η ομάδα της VASISTAS και ο Ευθύμης Φιλίππου - υποψήφιος για Όσκαρ πρωτότυπου σεναρίου 2017 – συνεργάστηκαν υπό τη σκέπη του Εθνικού Θεάτρου κατά τη θεατρική περίοδο 19-20 στη Σκηνή «Κατίνα Παξινού».

Η δημιουργική ομάδα που χάρισε ξεχωριστές στιγμές στο ελληνικό κοινό κατά την επιτυχημένη πορεία της παράστασης στο Εθνικό Θέατρο, καλεί τώρα το κοινό της Γαλλίας σε μια σπάνια «μεταφυσική» εμπειρία καθώς στο επίκεντρο του έργου του Ευθύμη Φιλίππου βρίσκεται ο Χορός έξι γυναικών και το προσωπικό, μεταφυσικό ταξίδι ενός ανθρώπου.

Η Μπιενάλε Παραστατικών Τεχνών της Μεσογείου που πραγματοποιείται από τις 9 έως τις 27 Νοεμβρίου 2021 αποτελεί πρωτοβουλία του Théâtre des 13 vents CDN Montpellier που σχεδιάστηκε σε συνεργασία με ένα σύνολο πολιτιστικών φορέων του Μονπελιέ ως ένα πεδίο ανταλλαγής έργων και σκέψεων που προσφέρει ένα πλούσιο πρόγραμμα παραστάσεων, εργαστηρίων, συναντήσεων και αναγνώσεων συνδυάζοντας θέατρο, χορό, μουσική, τσίρκο και κείμενα σύγχρονης λογοτεχνίας.


Φωτογραφίες ανάρτησης: Karol Jarek

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση του περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητας μας.
Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.