Εθνικό Θέατρο

Το Εθνικό Θέατρο, ο σημαντικότερος πολιτιστικός οργανισμός της χώρας μας, ένα ζωντανό πολιτιστικό κύτταρο στο κέντρο της Αθήνας, δραστηριοποιείται καλλιτεχνικά όλο το χρόνο. Διαθέτει πέντε σκηνές στο κέντρο της Αθήνας στις οποίες φιλοξενούνται παραγωγές υψηλής καλλιτεχνικής ποιότητας καθώς και μια σειρά από άλλες εκδηλώσεις, οι οποίες προσελκύουν ένα ευρύ κοινό ενώ με τις περιοδείες και με τις μετακλήσεις ξένων καλλιτεχνών ανοίγει διαύλους επικοινωνίας με το κοινό της περιφέρειας και το εξωτερικό.

Δίπλα μας στην προσπάθειά μας αυτή, αρωγοί και συμπαραστάτες, στέκονται οι Χορηγοί μας με συνεργασίες που διευρύνουν το έργο μας και ανοίγουν νέους ορίζοντες στον τομέα της πολιτιστικής χορηγίας επωφελούμενοι και οι ίδιοι από την ευρεία προβολή που εξασφαλίζει το κοινό όλων των ηλικιών που μετέχει στις παραστάσεις και τις δραστηριότητες του Εθνικού Θεάτρου.

Το Εθνικό Θέατρο επιχορηγείται από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Χορηγοί Επικοινωνίας

Χορηγοί Επικοινωνίας Μικρού Εθνικού

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση του περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητας μας.
Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.