Εθνικό Θέατρο

Θεατρικό παιχνίδι 3-4 ετών (α΄τμήμα)

Τα παιδιά εξερευνούν το μαγικό κόσμο του θεάτρου, αναπτύσσουν τη φαντασία και το συναισθηματικό τους κόσμο, καλλιεργούν τη σωματική εμπειρία.

υπεύθυνη εργαστηρίου

Από 05.10.2020 έως 25.01.2021

ΜΙΚΡΟ ΕΘΝΙΚΟ - Εργαστήρια για παιδιά

[Συνεχίζονται οι εγγραφές για το β κύκλο του εργαστηρίου. Κρατήστε θέση αποστέλλοντας μήνυμα στο ergastiria2@n-t.gr]

Παιχνίδια ρόλων, μεταμορφώσεις, παντομίμα, δραματοποιήσεις, αυτοσχεδιασμοί, μας βοηθούν να εξερευνήσουμε τον μικρό – μεγάλο κόσμο γύρω μας. Άλλοτε μεταμορφωνόμαστε σε υπερήρωες, σε ζώα του δάσους, σε τρισδιάστατα γλυπτά, στον Πύργο του Άιφελ, σε χταπόδια του βυθού, σε αστραπές από αλουμινόχαρτα, άλλοτε κάνουμε σαφάρι κι άλλοτε χορεύουμε με χρώματα στις πατούσες μας σαν ένα ζωηρό ουράνιο τόξο!

Ανακαλύπτουμε τον κόσμο του θεάτρου μέσα από παραμύθια, ρόλους, μαριονέτες, κούκλες, πολύχρωμα πανιά, παραμύθια, ήχους από ένα ταμπουρίνο και ζωντανεύουμε την κίνηση μιας κορδέλας, ενός μπαλονιού, μιας ιδέας με άφθονο παιχνίδι, δημιουργική έκφραση και αισθησιοκινητικές δράσεις. Δια μέσω του θεατρικού παιχνιδιού, τα παιδιά εξερευνούν το συναισθηματικό τους κόσμο και τη σωματική τους εμπειρία, διευρύνουν τη συμβολική τους σκέψη, αναπτύσσουν τον λόγο, επεξεργάζονται ιδέες, συνεργάζονται και επικοινωνούν δια μέσω του θεάτρου και του παιχνιδιού!

* Σε α’ φάση το εργαστήριο πραγματοποιείται με γονείς και παιδιά.

Γονείς και παιδιά επικοινωνούν και παίζουν παρέα με αφορμή την αισθητική εμπειρία και την δημιουργικότητα. Σταδιακά, στόχος του εργαστηρίου είναι η ομαλή προσαρμογή των παιδιών και η υλοποίηση των εργαστηρίων – συναντήσεων μονάχα με τους μικρούς μας φίλους.

Πληροφορίες

Από 05.10.2020 έως 25.01.2021

ΜΙΚΡΟ ΕΘΝΙΚΟ - Εργαστήρια για παιδιά

Δευτέρα 17:00 - 18:00

Το εργαστήριο πραγματοποιείται σε δύο, ανεξάρτητους κύκλους:

Οκτώβριος - Ιανουάριος & Φεβρουάριος Μάιος

 

Κόστος εργαστηρίου: 100 € ανά κύκλο

Τρόπος καταβολής διδάκτρων:

Εφάπαξ με την εγγραφή έως 15/09/2020 για τον α΄κύκλο

Οι εγγραφές γίνονται μόνο ηλεκτρονικά στο ergastiria2@n-t.gr από τις 24/8/2020 και τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες: 2107001468 

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση του περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητας μας.
Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.