Εθνικό Θέατρο

Η Εφηβική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου ανταποκρίνεται στο αίτημα της εκπαιδευτικής και καλλιτεχνικής κοινότητας και προσφέρει εργαστήρια για εκπαιδευτικούς και για επαγγελματίες του Θεάτρου. Τα εργαστήρια είναι εστιασμένα στις θεατρικές πρακτικές ενδυνάμωσης και ομαδοσυνεργατικής εκπαίδευσης εφήβων, στις αρχές και τεχνικές του Θεάτρου στην Εκπαίδευση και του Εφαρμοσμένου Θεάτρου, καθώς και στην εμψύχωση ομάδων με θεατρικές τεχνικές.

Στόχο έχουν, μέσα από συμμετοχικούς τρόπους μάθησης και πρακτική εφαρμογή των διδασκόμενων μεθοδολογιών σε ποικιλόμορφες ομάδες, να προάγουν την καλλιτεχνική αξία, την εκπαιδευτική εμβάθυνση και την κοινωνική ενεργοποίηση.

Εργαστήριο για Εκπαιδευτικούς

Για να δείτε τα εργαστήρια και να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ

Εργαστήριο για Επαγγελματίες του Θεάτρου

Για να δείτε τα εργαστήρια και να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ

Τα εργαστήρια πραγματοποιούνται διά ζώσης στους χώρους του Εθνικού Θεάτρου. Υλοποιούνται για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Για τους λόγους αυτούς, η δέσμευση και η συνέπεια στον προγραμματισμό είναι απαραίτητες. Με το πέρας των εργαστηρίων δίδεται Βεβαίωση Παρακολούθησης.

 

Η δημιουργία της Εφηβικής Σκηνής του Εθνικού Θεάτρου υλοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ» που  έχει ενταχθεί στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ 2014-2020.  

 

 

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση του περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητας μας.
Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.