Εθνικό Θέατρο

Φανή Παναγιωτίδου

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1973. Η αγάπη για το θέατρο προέκυψε μέσα από τη συμμετοχή της στη φοιτητική θεατρική ομάδα του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης όπου σπούδασε. Είναι επίσης απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Θεατρικού Οργανισμού Μορφές με δασκάλους τους: Δ. Καταλειφό, Ρ. Οικονομίδου, Τ. Μπαντή, Α. Μουτούση.
Έχει συνεργαστεί με τους σκηνοθέτες: Τ. Μπαντή (Αγγέλα), Π. Παπαγεωργόπουλο (Ηλέκτρα, Τρωάδες), Θ. Αμπαζή (Σοφολογιότατες, Κοίτα με, Ο Ιάκωβος και ο Αφέντης του, Τρεις Αδερφές, Ο Μισάνθρωπος), Τ. Ράτζο (Διονύσου Λόγος, Το Όνειρο του Δωδεκάμερου), Α. Κοκκίνου (Καβαλάρηδες στη Θάλασσα), Τ. Κουλίεβα (Νταντά εξ Ουρανού), Δ. Γιαμλόγλου (Δαίμονες), Κ. Ντέλλα (Ο Έλλην Βρυκόλαξ, Ματωμένος Γάμος, Ηλέκτρα, Αντιγόνη), Ζ. Ξανθοπούλου (Κανένα Ρετούς. Θέλω την Πραγματικότητα) κ.α.
Στην τηλεόραση συμμετείχε στις σειρές: Στάβλοι της Εριέττας Ζαϊμη, Φάε τη Σοκολάτα σου, Η Ώρα η Καλή, Οι Αταίριαστοι, Εργαζόμενη Γυναίκα κ.α.

 

Φανή Παναγιωτίδου

επιστροφή

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση του περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητας μας.
Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.