Εθνικό Θέατρο

Στέλιος Ιακωβίδης

Γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1979. Αριστούχος απόφοιτος της σχολής του Νέου Ελληνικού Θεάτρου Γ.Αρμένη (2003).
Συμμετείχε στις παραστάσεις: Όπως στον Πινόκιο (σκην. Γ.Λαπατά), Ευτυχισμένες Μέρες (σκην. Ά.Κοκκίνου και Μ.Γεμεντζάκη), Το ημέρωμα της στρίγγλας (σκην.Γ.Κακλέα), Πρόβα και Βασικά με λεν Θανάση (σκην.Γ.Αρμένη), Τρία νεοελληνικά μονόπρακτα-Συνεχόμενοι Λυγμοί (σκην.Τ.Τζαμαργιά), Ταρτούφος (σκην.Λ.Μελεμέ), Οι παίκτες (σκην.Ε.Μποζά), Ηλίθιος, Μασκαράτα, Ένας ήρωας το καμάρι της Δύσης, Βυσσινόκηπος, Ο θάνατος του Δαντόν, Ερωτόκριτος, Πικ-Νικ (σκην Σ.Λιβαθινού), Η μύτη (σκην.Β.Ανδρέου), Όσκαρ, Μήδεια (σκην.Π.Λάρκου), Μπιλ και Λου (σκην.Δ.Μπογδάνου), Γκιακ (σκην.Θ.Δόβρη), Βάτραχοι, Αχαρνής, Το παιχνίδι της σφαγής, Συμμορία των 5, Ρινόκερος (σκην.Γ.Κακλέα), Μισαλλοδοξία, Ορέστεια-Αγαμέμνονας (σκην. Ιώ Βουλγαράκη), Λυσιστράτη (σκην. Γ.Μπέζος), Πλούτος (σκην. Ν.Μιλιβόγιεβιτς), Λυσιστράτη (σκην.Οδ. Παπασπηλιόπουλος), Ιππείς (σκην.Κ.Ρήγος) και Talk Show (σκην.Γ.Κουτλής).
Συμμετείχε επίσης στις τηλεοπτικές σειρές: Ο θησαυρός της Αγγελίνας και Κώστας Καρυωτάκης (σκην.Τ.Ψαρρά), Το δέκα (σκην.Π.Δημητρακοπούλου), Εργαζόμενη γυναίκα (σκην.Ν.Κρητικού), Κάτω Παρτάλι (σκην.Α.Γιαννίκου), Μην αρχίζεις τη μουρμούρα (σκην.Δ.Φερεντίνος) και στις κινηματογραφικές ταινίες: Uranya (σκην.Κ.Καπάκα), Τα οπωροφόρα της Αθήνας και Δεσμά Αίματος (σκην.Ν.Παναγιωτόπουλου), Τσάρλυ (σκην.Θ.Τσαλταμπάση) και Νικόστρατος (σκην.Olivier Horlait).

Στέλιος Ιακωβίδης

επιστροφή

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση του περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητας μας.
Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.