Εθνικό Θέατρο

Παναγιώτης Εξαρχέας

Ο Παναγιώτης Εξαρχέας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Αποφοίτησε το 2004 από τη σχολή του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν.

 Έχει συνεργαστεί με σκηνοθέτες όπως Δ.Καραντζάς, Χ.Θεοδωρίδης, Σ.Λιβαθινός, Κ.Μαρκουλάκης, Τ.Γκραουζίνις, Σ.Βγενοπούλου, Θ.Μουμουλίδης, Γ.Παπαγεωργίου, Γ.Μόσχος, Θ.Γκόνης, Ε.Βλασσοπούλου, Α.Κοέν, Γ.Νανούρης, Μ.Βαβαδάκης κ.α. σε έργα των Σοφοκλή, Αριστοφάνη, Σαίξπηρ, Μάρλοου, Μπρεχτ, Άλμπυ, Μπέρνχαρτ, Ουίλιαμς, Κέλυ, Γουόλς, Μπωμαρσαί, Ζαρύ, Αναγνωστάκη, Βιζυηνού κ.α.

 Έχει σκηνοθετήσει την παιδική παράσταση "Το πάρε-δώσε" και μαζί με τον Άρη Μπαλή και τον Κορνήλιο Σελαμσή το "Συστημένο" στην Εθνική Λυρική Σκηνή. Επίσης έχει συμμετάσχει στο εργαστήριο που οδήγησε στην παράσταση "Το ταξίδι" σε σκηνοθεσία Σ.Βγενοπούλου στο Εθνικό Θέατρο, δουλεύοντας με μικτή ομάδα προσφύγων και ελληνόφωνων εφήβων, καθώς και στο πρόγραμμα "Co-OPERAtive" της Εθνικής Λυρικής Σκηνής πάλι με μικτή ομάδα εφήβων. Τα τελευταία 2 χρόνια διδάσκει στα εργαστήρια για εφήβους του Εθνικού Θεάτρου.

 

Παναγιώτης Εξαρχέας

επιστροφή

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση του περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητας μας.
Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.