Εθνικό Θέατρο

Ελπίδα Νικολάου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λευκωσία της Κύπρου. Είναι Αριστούχος απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Εθνικού θεάτρου. Συνεργάστηκε με το Εθνικό Θέατρο στις παραγωγές  Λυσιστράτη (σκην. Ο. Παπασπηλιόπουλος), Η κυρία του Μαξίμ (σκην. Θ. Μοσχόπουλος) και στις Φοίνισσες  (σκην. Γ. Μόσχος).
Από νεαρή ηλικία παρακολούθησε μαθήματα κλασικού μπαλέτου με τη μέθοδο της Royal Academy of Dance. Στη συνέχεια παρακολούθησε σεμινάρια μιούζικαλ στο Pineapple Performing Arts School UK (Musical, Modern Dance, Moder Jazz, Contemporary, burlesque technique, Contact). Όσο φοιτούσε στη σχολή παρακολούθησε σεμινάριο  φωνητικής αγωγής με την Irina Promptova, υπεύθυνη του DEPARTMENT OF VOICE AND SPEECH TRAINING of Russian State Institute of Theatre Arts (GITIS), όπως και σεμινάριο κινητικής αγωγής με τη Maria Smaevich, καθηγήτρια στο Russian State Institute of Theatre Arts (GITIS). Πρόσφατα συμμετείχε στο σεμινάριο με  με τίτλο «Flowing Through», της Στεφανίας Γουλιώτη. Παρακολουθεί μαθήματα κλασικού τραγουδιού με την υψίφωνο Ειρήνη Καράγιαννη. Συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά Κι όμως είμαι ακόμα εδώ που προβάλλεται στην Ερτ1 σε σκηνοθεσία Σπύρου Ρασιδάκη (2021-2022).

Ελπίδα Νικολάου

επιστροφή

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση του περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητας μας.
Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.