Εθνικό Θέατρο

Γιώργος Σαββίδης

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1986. Είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσικής του Α.Π.Θ και του Θεάτρου Τέχνης (2015). Ως ηθοποιός έχει συνεργαστεί στο θέατρο με τους Κ. Αρβανιτάκη, Π. Βασιλόπουλο, Θ. Γρίβα, Μ.Κάλμπαρη, Γ. Καλαβριανό, Γ. Καπουτζίδη, Ν.Καραθάνο, Κ. Καραλή, Μ. Καρατζογιάννη, Κ. Μάρκελλο, Μ. Μεττή, Ν. Νικολάου, Γ.Σίμωνα, Χ. Τσαβλίδη, Κ. Χατζή και Γ. Χουβαρδά.
Στον κινηματογράφο έχει παίξει στις ταινίες: Επαφή (σκην.Τ. Λυκουρέση) και Ποιος, ποιος θα φαγωθεί (σκην.Ε. Βουτσά-Ρεντζεποπούλου) και Unlonely (σκην. Ν. Λαμπροπούλου).
Στην τηλεόραση έχει εμφανιστεί στις σειρές: Η ζωή εν τάφω  (σκην. Τ. Ψαρρά), Θα γίνει της πολυκατοικίας (σκην. Β. Θωμόπουλου), Βαρδιάνος στα σπόρκα (σκην. Μ. Μανουσάκη) και Σέρρες του (σκην.Σ. Πατρώνη).
Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια υποκριτικής με τους Π. Δεντάκη, Κ. Ευαγγελάτου και Θ. Μοσχόπουλο και κίνησης με τις Λ. Τσολάκη και A. Cooper Albright. Έχει κάνει μαθήματα τραγουδιού με τη Χ. Κεφαλά και σαξοφώνου alto με τον Σ. Κιόσογλου καθώς επίσης και στο Ωδείο Βορείου Ελλάδος και στο Αστρινίδειο Ωδείο.
Άλλες ασχολίες του περιλαμβάνουν εναέρια ακροβατικά πανιά και ζογκλερικά.

Γιώργος Σαββίδης

επιστροφή

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση του περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητας μας.
Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.